Spicy n tangy, Sweet syrup for Pani Puri (Golgappa) ( 3 Types)
Ingredients:
Pani Type 1:
1 cup Water / ನೀರು
1/2 tsp Chat Masala / ಚಾಟ್ ಮಸಾಲಾ
1 - 2 strands of Coriander leaves / ಕೊತ್ತಂಬರಿ ಸೊಪ್ಪು
Salt to taste / ರುಚಿಗೆ ತಕ್ಕಷ್ಟು ಉಪ್ಪು
Pani Type 2 (Using Instant Pani Puri Masala):
1 cup Water / ನೀರು
1 tsp Pani Puri Masala / ಪಾನಿ ಪೂರಿ ಮಸಾಲಾ
1/2 tsp Chat Masala / ಚಾಟ್ ಮಸಾಲಾ
1 - 2 strands of Coriander leaves / ಕೊತ್ತಂಬರಿ ಸೊಪ್ಪು
Salt to taste / ರುಚಿಗೆ ತಕ್ಕಷ್ಟು ಉಪ್ಪು
Pani Type 3 (Sweet):
1 cup Water / ನೀರು
1/4 tsp Chat Masala / ಚಾಟ್ ಮಸಾಲಾ
1/4 tsp Mango (Amchoor) powder / ಮಾವಿನ (ಆಮಚೂರ್) ಪುಡಿ
1 tsp Jaggery / ಬೆಲ್ಲ
1 - 2 strands of Coriander leaves / ಕೊತ್ತಂಬರಿ ಸೊಪ್ಪು
Salt to taste / ರುಚಿಗೆ ತಕ್ಕಷ್ಟು ಉಪ್ಪು
Recipe:
To prepare any of the above type of Pani, add water and corresponding ingredients in a bowl and mix them well.
No comments:
Post a Comment